Glanerbrug, steuntje in de rug

Het corona virus raakt ons allemaal. Het is eng en artsen tasten vaak nog in het duister. Mensen worden geïsoleerd en mogen niet meer de kamer uit. Amper een frisse neus kan er gehaald worden en men moet maar geduld hebben. Ouderen zitten in de “risico” groep en met het Ariënshuis en Bruggerbosch heeft Glanerbrug 2 zorginstellingen waar mensen wellicht nog eenzamer hebben moeten leven de afgelopen periode, en de komende tijd.

Wij hebben afgelopen jaar een bezoek gebracht aan het Ariënshuis met de Schatkist van Fc Twente. Dit was een succes en alleen al de glimlach op het gezicht van mensen was voor als genoeg om het een geslaagd “project” te noemen.

Als Supportersvereniging willen wij laten zien dat alles rond het corona virus zeer zeker ook ons wat doet. We hebben allemaal opa’s, oma’s, vaders en moeders waar we dol op zijn en die we niet kunnen en willen missen. We kunnen alleen zo weinig, maar dat heeft ons er niet van weerhouden om toch iedereen in Ariënshuis en iedereen in het Bruggerbosch te laten zien dat voetbal voor ons nu ook bijzaak is.

We hebben daarom 500 rode rozen besteld bij onze sponsor Fleur Interieur en kaartjes laten drukken bij wederom een sponsor Drukkerij Dirk van Dijk met de tekst: Voetbal is nu even bijzaak. #Glanerbrugsteuntjeinderug. 1000 maal dank aan deze sponsoren voor hun bijdrage. Alle rozen hebben we vandaag afgegeven bij beide zorginstellingen. Dit om alle medewerkers van deze beide zorgcentra te laten weten dat we trots op ze zijn. Trots omdat zij de mensen zijn die nu ontzettend veel uren moeten werken om alle mensen de juiste zorg te blijven geven. Maar zeer zeker ook de bewoners, een teken dat we met ze meeleven en dat ze ook in deze tijd niet alleen staan. Glanerbrug mag dan nog relatief klein zijn maar we zullen altijd klaar staan voor onze noabers.