Maatschappelijke zaken.

Naast de liefde voor Fc Twente willen als vereniging ook laten zien dat er naast voetbal nog meer is. Daarom proberen we ook maatschappelijk ook ons steentje bij te dragen. Hieronder hebben we onze maatschappelijke bezigheden vermeld met een aantal foto’s . Daarbij kun je het lopende project van het scorebord bij Sc Enschede onder andere nu ook live volgen via ons Youtube kanaal.

Rozen actie

Het corona virus raakt ons allemaal. Het is eng en artsen tasten vaak nog in het duister. Mensen worden geïsoleerd en mogen niet meer de kamer uit. Amper een frisse neus kan er gehaald worden en men moet maar geduld hebben.

Lees meer

Tribune Sportclub Enschede

Gezien het feit dat de jongste geugd en de vrouwen van Fc Twente gaan trainen op het complex van Sportlub Enschede en de tribune wel een opknapbeurt kon gebruiken hebben we dit met beide handen aangepakt. Een mooi rood resultaat.

Lees meer

Scorebord Sportclub Enschede

De tribune hadden we al aangepakt maar het scorebord is nog steeds de grote uitdaging. Met man en macht zijn we daar nog steeds druk mee om deze terug te brengen in een nieuwe staat met deels oude bestaande materialen.

Lees meer

Noaber wedtrijdkaarten

Als vereniging hebben wij 2 wedstrijdkaarten voor alle thuiswedstrijden. Deze stellen we beschikbaar voor inwoners van ons dorp die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Iedereen mag zien hoe mooi onze tempel is en de sfeer proeven.

Lees meer

Braderie Glanerbrug

We hebben gestaan om de braderie in Glanerbrug. Met een springkussen, verloting van een gesigneerd wedstrijdshirt en de verkoop van onze eigen merchandise een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Documentaire Fox Sports

Als laatste supportersvereniging mochten mij een deel van de documentaire “Alles voor Twente” invullen. Hierin kwam ons dorp aan bod evenals wat wij als vereniging nu allemaal aan het doen zijn. Wat zijn de werkzaamheden. Zeker het kijken waard!

Lees meer