Glanerbrug verlengt 84%. 16% te gaan

UPDATE: Inmiddels heeft 84% van Glanerbrug zijn of haar seizoenkaart verlengt waarvoor onze dank! Nog 49 Noabers die moeten verlengen om heel Glanerbrug te laten verlengen.

KOM OP NOABERS!

———————————————————


Afgelopen zaterdag ging de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2020-2021 van start. In combinatie met het welbekende broodje beenham werd het een groot succes. Zaterdag om 0:00 uur waren er al meer dan 8.000 kaarten verlengd.

Inmiddels is de verkoop de 10.000 kaarten ruim gepasseerd en heeft FC Twente een overzicht geplaatst waarin per stad of dorp te zien is hoeveel procent van de huidige jaarkaarthouders heeft verlengd.

Hierbij is Glanerbrug de grote koploper. Maar liefst 76% van de seizoenkaarthouders hebben hier al verlengd. Een ongekend aantal vanaf de start afgelopen zaterdag. We zijn nu al TROTS op onze noabers. Uiteraard gaan we er alles aan doen om een zo hoog mogelijk percentage te doen verlengen.

We zullen jullie op de hoogte houden. Het complete overzicht kun je hier vinden; https://www.fctwente.nl/wedstrijden/seizoenkaart/seizoenkaart-2/de-kleur-van-de-streek-is-rood#