Nieuw seizoen, nieuwe website

Vandaag lanceren we onze nieuwe website. Onze website die we hadden was inmiddels een jaar oud en binnen een week gemaakt. In de tussentijd is er een hoop veranderd, zowel in de online wereld als binnen onze vereniging. Tijd dus voor een nieuwe website!

Op onze nieuwe website vind je niet alleen relevante informatie over onze vereniging, maar komen bijvoorbeeld ook verhalen van onze sponsoren. Wat doen zij en waarom zijn ze sponsor geworden. Zo sluit onze nieuwe website nog beter aan bij onze missie: Noaberschap, en elkaar helpen!

De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Nieuwe uitstraling. Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen, die volledig aansluit bij onze huisstijl.
  • Nieuw menu. Het nieuwe menu geeft in 1 oogopslag de belangrijkste onderdelen van de website weer.
  • Webshop.  We hebben nu een online webshop waar onze merchandise gekocht kan worden met een online en actuele voorraad. Indien je maat niet op voorraad is kunnen we dit alsnog nabestellen bij de drukker.
  • Nieuwe sponsorpakketten. We hebben nieuwe sponsorpakketten. De Supporter, De Basisspeler, De Aanvoerder en De Vedette. Bekijk hier de nieuwe pakketten. vragen hierover? Stuur een appje of mail naar sponsoring@sv-glanerbrug.nl
  • Meer contactmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers op verschillende manieren contact met ons kunnen opnemen. Bezoekers kunnen daarom vanaf nu via verschillende kanalen contact met ons opnemen: zowel via Whatsapp als via e-mail, maar bijvoorbeeld ook via onze social media kanalen Facebook en Twitter en Instagram en sinds kort Youtube.
  • Korte informatie per sponsor. De nieuwe website is ook nog meer toegespitst op onze dank naar de sponsoren. We vinden het namelijk belangrijk om  informatie van onze sponsoren te tonen, informatie waar de bezoeker ook echt iets aan heeft dus.

We blijven doorontwikkelen

Een website is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie op de website plaatsen en waar nodig aanpassen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Heb je nog tips op opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat je onze nieuwe website vindt. Mis je nog informatie of heb je nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via het contactformulier.