Samen achter TWENTE..

Het was natuurlijk niet fraai dat de geluidsopnames van de bijeenkomst gisteren met de technische staf op straat kwamen te liggen. Zeker niet omdat de discussie zich concentreert op twee Tukkers met een fantastische staat van dienst voor onze club.

Het heeft op dit moment niet heel veel zin om te kissebissen over gelijk of ongelijk, en ook het afplakken van het standbeeld van Sander Boschker voegde weinig positiefs toe aan de discussie.

Gezond verstand, verantwoordelijkheid en stabiliteit zijn kernwaarden voor onze club en voor onze supporters. Laten we ons het hoofd niet gek maken, maar met deze kernwaarden in gedachten werken aan het herstel.

Het is zaak dat betrokkenen snel en constructief met elkaar spreken om verschillen opzij te schuiven en zich te richten op dat grote doel; goed voetbal op de mat leggen en daarmee voldoende punten halen om uit de gevarenzone te blijven. Het doel voor de komende periode is kraakhelder: elke wedstrijd is een finale, en elk punt telt.

Wij roepen iedereen op om onze clubiconen te steunen en ons allemaal te richten op het steunen van de spelers om zo lijfsbehoud te realiseren!

Namens Twente, verenigt! en alle supportersverenigingen