Het is weer begonnen! Het verlengen van de seizoenkaarten van FC Twente. Waar wederom bleek hoe trouw de achterban van FC Twente is door binnen no time 10.000 seizoenkaarten te verlengen hebben wij als Supportersvereniging Glanerbrug ook weer een doel. Vorig jaar werden alle seizoenkaarten in Glanerbrug verlengd en dat was uniek. Laat ons Noabers het nog eens gekker doen door dit een herhaling te geven en ook dit jaar 100% te halen.

Ook in Glanerbrug zijn de supporters trouw gebleven daar waar al 92% verlengd heeft. Er zijn nog 34 Noabers die toch nog een keer met hun hand over het hart moeten strijken en naar de toekomst moeten kijken. Want als we weer mogen dan moet je daar als supporters uiteraard bij zijn op je vaste stekkie. We zijn in ieder geval goed op weg want het aantal seizoenkaarten in Glanerbrug zijn ten op zichtte van vorig jaar is met maar liefst 30% gestegen naar meer dan 400 seizoenkaarthouders. Wij zijn in ieder geval al trots dat er wederom zoveel mensen in Glanerbrug hun seizoenkaart hebben verlengd. Onze dank daarvoor, ook namens FC Twente.

Weet jij dus dat je buurvrouw of buurman nog niet verlengd heeft spoor ze dan aan om wel te verlengen. Niets is mooier dan met elkaar naar de Grolsch Veste te gaan om samen onze trots naar de overwinning te schreeuwen.

Vergeten? Gef niks, verlengen kan je hier!

We zullen via onze sociale media kanalen, wanneer we deze hebben jullie voorzien van een update.

KOM OP NOABERS, WIE GOAT VEUR 100%.

#glanerbrugkleurtrood